Cersetorii români din Suedia, numiti politically correct „EU – migranter”, le-au dat ţeapa politistilor din Malmö veniti sa-i expulzeze

0
361

Det blev inget av med den planerade avhysningen av två EU-migranter på onsdagen. När polisen kom till lägret vid Industrigatan var de redan borta.

bilde

– Ja, vi var där på onsdagsförmiddagen, men anträffade inte de aktuella personerna. Då kan man ju inte göra någonting, konstaterar polisens presstalesman Lars Förstell.

Huruvida fler avhysningsförsök kommer att genomföras vet han inte.
– Själva handräckningsbegäran från kronofogden ligger ju kvar, men från polisens sida gör vi sannolikt ingenting mer nu, om inte de tar initiativet.
Aleksandra Nattlund Palmén, teamchef på verkställighetsavdelningen på kronofogden i Malmö, beskriver besöket i lägret som lugnt och stillsamt.

– Ja, det skedde utan större dramatik. Vi kom tillsammans med tolk och socialtjänst, och förklarade varför vi var där. Vi fick veta att de övriga boende hade bett de båda berörda männen att ta sina saker och flytta därifrån. Därmed kommer ärendet att avslutas här hos oss.

http://www.skanskan.se/article/20141029/MALMO/141029223/1004/-/migranter-som-skulle-vrakas-var-redan-borta-

 

Lasă un răspuns