Doi romani veniti din Italia, Marius Ionut Chiricea si Alin Molucei, au primit 6 luni de puscarie pentru atacul asupra unui cuplu suedez

2
352


…  Rumäner dömda för oprovocerad misshandel i Oskarshamn Oskarshamn Kalmar tingsrätt har dömt 20-årige Marius Ionut Chiricea och 23-årige Alin Molucei till vardera sex månaders fängelse för misshandel.

Båda är rumänska medborgare, men bosatta i Turin i Italien. I september befann de sig i Sverige, enligt egen uppgift på semester. På kvällen den 10 september sökte de sig till nattklubben Apollo i Oskarshamn. Där spelade de black jack och kom i samspråk med ett svenskt par. När svenskarna vid midnatt lämnade nattklubben följde rumänerna efter. De frågade om de kunde få köpa narkotika av det svenska paret som svarade att de inte sysslade med knark.

De gav sig dock inte och Alin Molucei började klänga på mannen. Då kvinnan märkte att någonting var i görningen försökte hon få undan honom, men knuffades i stället omkull på marken. Alin Molucei slog därefter mannen i ansiktet så att han föll omkull. Alin Molucei och >Marius Ionut Chiricea ställde sig sedan på var sin sida och sparkade honom på halsen, i magen och på ryggen. Åklagaren yrkade på att misshandeln borde betecknas som grov, men skadorna inte var tillräckligt allvarligen även om misshandeln var hänsynslös.

Eftersom flyktfaran anses överhängande förblir Marius Ionut Chiricea och Alin Molucei i häkte tills de skall avtjäna sitt straff i fängelse.

…  Rumäner dömda för oprovocerad misshandel i Oskarshamn

2 COMENTARII

  1. Aegishjálmur sa-ti traiasca linkurile… stim noi astia mai vechi cum sta treaba, nu mai e nevoie sa citim site-uri „underground” sa vedem realitatea… Sverige är på väg åt helvete.

Lasă un răspuns