Igår kväll deltog jag, som jag nämnde tidigare, i en rumänsk TALKSHOW…

0
189

Igår kväll deltog jag, som jag nämnde tidigare, i en rumänsk TALKSHOWAgentul VIP med Cristian Brancu. Jag har glidit runt på min räkmacka nu några helger och jag kan då bara tillägga att jag gillar läget! Monica Columbeanu som är med i showen, hon är en story bara hon. Kort och gott – hon är en av Rumäniens mest lyckade modeller genom tiderna! på enkel svenska.

Har äntligen lagt vantarna på ett klipp från sändningen, inte hela dock men vad gör det, ibland kan förrätten smaka bättre än både huvudrätten och desserten! Showen varade typ 20 minuter (jag tappade tidsuppfattningen totalt, så det kan mycket väl ha pågått 5 minuter eller en timma!) så klicka [HÄR] för att se snutten!…

rumänsk talkshow del 2

 

Lasă un răspuns