Locuri de munca in Suedia: Profesor de limba romana la Stockholm

2
581

Modersmålslärare i rumänska 100%

Stockholms stad; Språkcentrum

Publicerad: 2011-05-18, Annons-ID: 5447700

Stockholm  (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2011-06-07

Stockholms Stad
Utbildningsförvaltningen
Språkcentrum

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Inom Utbildningsförvaltningen finns Uppdragsavdelningen som erbjuder tjänster och produkter som stödjer och underlättar elevernas lärande och främjar hälsan.

Språkcentrum är en av Uppdragsavdelningens fem enheter. Vi erbjuder professionell modersmålsundervisning och studiehandledning till barn och elever. Vi som söker dig är ca 11.000 elever och 350 lärare som tillsammans undervisar i ca 60 språk.
1 plats(er).Genom språk uttrycker vi våra kulturer och värderingar. Språk ger oss självkänsla. Språk bär kunskaper och är grunden i mötet med andra människor. Vi behöver språk för att kunna tänka, drömma, formulera frågor och lösa problem. Flera språk ger flera möjligheter! Vi kan lära oss ett nytt språk utan att det sker på bekostnad av ett annat språk. Hur väl förskolan och skolan tar tillvara på barns flerspråkighet har en avgörande betydelse för deras identitets- och kunskapsutveckling.

Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning till elever i Stockholms skolor.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att beställningsunderlaget är tillräckligt.

Tjänsten kan eventuellt tas i anspråk p g a övertalighet.
Du bör ha lärarutbildning och erfarenhet som lärare. Du ska ha rumänska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Viss datorvana.
Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidare.
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av läraryrket och viss datorvana.
Varaktighet: Tillsvidare.
Enligt skollagens krav omfattas anställningen av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning sker.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Lärarförbundet Hely Siivonen,08-508 33 372

Bengt Nordström, Lärarnas Riksförbund, 08-508 42 300 (facklig)
Göran Cronsell, Pedagogisk chef, 08-508 33 794

Tillträde: 2011-08-15.

sursa:

Modersmålslärare i rumänska 100% (2011-05-18, Stockholms stad; Språkcentrum, Stockholm)
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Språkcentrum Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga kra…
Läs hela annonsen

2 COMENTARII

Lasă un răspuns