Murfatlar din Suedia ne trimte cateva sugestii pentru a trece cu bine peste aceasta toamna

0
117

Vinuri romanesti in Suedia


Subiect: Soliga novembertips från Murfatlar. Hej,
höstens mörker lägger sig mer och mer över Sverige och vintern är inte långt borta (för en del är den kanske redan här?). Vad kan då vara bättre än att få ta del av sommarsolens värme från Murfatlars fina vingård vid Svarta havet?

Så här i början av november tänkte jag passa på att påminna alla om att detta är lätt att ordna. Besök bara hemsidan http://www.facebook.com/l/0a9cbVRICQX och välj och vraka bland alla goda viner från Murfatlar. När du bestämt vilka viner du vill köpa hem länkar du dig vidare till Systembolagets beställningssida och klickar i dina val. Efter några dagar har du de goda vinerna att hämta på valfritt Systembolag.

Perfekta höst/vinter-tips är de två nya vinerna vi lanserat i november, det vita halvtorra Premiat Eticheta Neagra – Dry Riesling och det röda torra vinet Castello Vicina – Merlot/Cabernet Sauvignon. Båda dessa goda viner går att köpa för billiga 63 kronor per flaska i 6-pack.

Det kanske allra hetaste tipset är annars att du nu kan fynda rejält. Vi har, från och med 1:a november, sänkt priset på de flerfaldigt internationellt hyllade vinerna i Trei Hectare-serien till ynka 99 kronor per flaska i 6-pack. Det är ett otroligt bra pris på viner av så hög kvalitet och med sådan underbart god smak.

MVH
Niklas

Vinuri romanesti in Suedia

Lasă un răspuns