Poveste de dragoste dintre o suedeza si un cersetor român la Göteborg

1
321

Från att dela kaffe till att dela hus. I dag bor Florin Serhan, 21, och Josefin Karlsson, 37, tillsammans i Oskarström. Parets osannolika kärlekshistoria tog dock inte sin början här, utan på en gata i Göteborg.

Doften av kaffe och ljudet av skratt möter mig i huset. Vid köksbordet i huset i Oskarström väntar Josefin och Florin som fnittrar lite smånervöst. Jag tar upp mitt anteckningsblock och ställer min första fråga.

File2_56773817_

Hur träffades ni?

– Florin tiggde utanför affären där jag bodde och en dag tröttnade jag på att det pratades så illa om rumäner. Jag bestämde mig för att göra något, säger Josefin.
– Du kom med kaffe och mat, och paraply när det regnade, säger Florin och ser kärleksfullt på Josefin.

De berättar att det bara var två saker som Florin önskade där och då. Att få gå till kyrkan och prata med sin familj. Detta hjälpte Josefin honom med och hon beskriver hur det runnit glädjetårar nedför Florins kinder när de stigit in i kapellet.
– Jag tänkte inte på det som mer än vänskap. Inte förrän en dag när han frågade mig om jag hade känslor för honom. Vi pratade i flera timmar den natten, säger Josefin.

Där och då beslöt de sig för att flytta tillbaka till huset i Oskarström där Josefin tidigare spenderat flera år av sitt liv.  Här bor de nu tillsammans med Josefins sex barn.

mai mult la :

http://hstd7dagar.se/News2.asp?idNews=5677

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns