Svenskt i rumänska Melodifestivalen

0
232


Måns Zelmerlöv har fått med en låt i finalen i den rumänska Melodifestivalen. Låten framförs av den svenska gruppen Biondo.

Zelmerlöv har skrivit den tillsammans med Henrik Wikström, en av skaparna till Rongedals låt som tog sig till den svenska finalen.

"Just a minute" med Rongedal var omgångens skräll i Melodifestivalen. Henrik Wikström som varit med och skrivit den har nu chansen att få ännu ett bidrag till den stora finalen i Serbien. "Shine", som han skrivit tillsammans med Niklar Edberger och Måns Zelmerlöv fick flest av telefonrösterna i Rumänien och gick enkelt vidare till finalen.

– Jag är sanslöst glad och rörd. Jag satt och hoppade hemma i soffan, säger Måns Zelmerlöw via sin manager Sandra Miller till Aftonbladet.

Gruppen Biondo med Zelmerlövs låt var inte det enda bidraget med svensk anknytning som tävlade i den rumänska uttagningen. Rednex tävlade med Railroad, railroad". Men det gick inte lika bra för dem. Trots att de fick en sjätteplats med hjälp av telerösterna missade de finalen. Juryn gav dem så låga poäng att de halkade ner till en sjundeplats och missade därmed finalen….DN.se

Lasă un răspuns