Unii suedezi sustin ca tiganii NU sînt discriminati in Romania. Dimpotriva, uite unde se duc banii Suediei !

0
117

TIGGARE. En nationell samordnare och nytt samarbete med Rumänien. Så vill regeringen lösa situationen med allt fler EU-migranter som tigger på svenska gator.

Rumäniens socialminister Rovana Plumb som är på besök i Sverige hävdar dock att det inte finns någon diskriminering av romer i landet.

  • Den norska regeringen planerar ett nationellt förbud mot tiggeri.
  • Danmark har förutom en lag som förbjuder aktivt tiggeri också ett förbud för ideella organisationer som får offentliga bidrag att ge härbärge åt hemlösa utan danskt personnummer. En person som tigger kan dömas upp till sex månaders i fängelse men det utdöms sällan.
  • I Sverige finns inget intresse av att förbjuda tiggeri då regeringen inte tror det är någon lösning på problemet.

-Pettersson har sett mängder av nyhetsinslag om hur diskriminerade romer är och hur fattigt de har det. Jag har dock inte sett några reportage om hur zigenarhövdingrna skor sig på de utsatta…

Läs gärna historien från Oxelösund, 100 år och inget har hänt

Vi har nog alla sett ”hemma hos” reportage på SVT och andra PK-organ, nedan en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. 87:an, hoppas du tittar på hur många av romerna som du vill att zigenarna ska kallas har det. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

more at :

http://petterssonsblogg.se/2015/01/24/rumanien-romer-diskrimineras-inte-titta-hur-de-bor/

Lasă un răspuns